Kiinteistö Kane

040 546 3076

Nyt nousee kuorma korkealle ja tavarat kulkevat reippaasti!

Uutta nostovoimaa saatiin Orimattilaan rutkasti lisää, kun Kiinteistö Kane hommasi vaihtolava-auton isolla tavaranosturilla. Nyt voi tavaraa nostaa ensin kyytiin ja kuljettaa asiakkaan luokse ja mikä parasta, kuorma voidaan nosturilla purkaa sopivaan paikkaan tai nostaa vaikkapa suoraan katolle!

- Meiltä on usein tiedusteltu nostopalveluja ja itsekin sitä tarvitaan omissa kaivontekohommissa, joten sellainen systeemi piti hankkia, selvittää Kari Laine Kiinteistö Kanesta.

- Lokakuun puoli välissä otettiin käyttöön kuorma-auto ja nosturi, joilla pystyy tekemään ja ajamaan raskaitakin kuormia. Nytkin pitää toimittaa painavia kaivonrenkaita asiakkaalle, joten tavaranosturi tuli hyvään tarpeeseen.

Juuri kymppivuotiskatsauksen puhtaasti selvittänyt Effer 310 tavaranosturi kantaa 31 tonnimetriä. Se nostaa helposti 1500 kiloa painavan tavaraerän tai kappaleen 14,5 metrin päästä. Nosturilla pääsee 16 metrin korkeuteen, joten nosturissa on tehoa ja kantavuutta.

Iso tavaranosturi toimii kauko-ohjauksella. Se nostaa tavaraa jopa 16 metrin korkeuteen, joten sen toimintakyky on melkoinen.

 

- Efferillä voi nostaa melkein mitä vaan, esimerkiksi rakennustarvikkeita työmailla. Se on katsastettu myös asennusnosturiksi, joten sillä voidaan tehdä teollisuushallissakin asennustöitä, jos pitää kannatella tai vaihtaa komponentteja, Kari sanoo.

- Sitten voidaan noutaa leikkimökki kuorma-autolla ja asettaa se pihassa nosturilla heti oikealle paikalleen. Samoin voidaan nostaa kattotiilet tai -huovat suoraan katolle isoissa erissä.

- Tavaranosturi toimii myös henkilönostimena, jolloin päästään korkealle hommiin vaikkapa puunkaatoon, tekemään kattojen pesua ja rakennusten rännien puhdistusta.

Kari kertoo, että jos kuorma-autolla pääsee lähelle kohteeseen, niin silloin ahtaissakin paikoissa voidaan toimia, jopa neljän metrin tilassa lyhyillä ketjuilla onnistuu tavaroitten nosto.

- Kiinteistö Kane palvelee kuljetus- ja nostohommissa koko eteläisen Suomen alueella. Nyt rakennusfirmat ja teollisuusyritykset voivat ottaa yhteyttä, samoin yksityiset, jotka tarvitsevat isompaa kuljetusapua ja nosturia, niin kannattaa ottaa yhteyttä. Minulle voi soittaa numeroon 040 546 3076 ja sovitaan hommista.

Kiinteistö Kane hoitaa myös lokakaivojen tyhjennykset sekä vesikaivojen rakentamiset ja korjaukset. Kaikki löytyy netistä: www.kiinteistokane.fi

 

Tavarataksi hoitaa myös kuljetuksia

Kiinteistö Kanen kanssa kimpassa toimiva Orimattilan Tavarataksi hoitaa kaikki kuljetukset, jotka sopivat isoon Mercedes Benz Sprinter-pakettiautoon.

- Kun kuljetusta tarvitaan isommille tavaroille, jotka eivät suosiolla mahdu omaan autooni, niin silloin Kane hoitaa homman. Ja sitten taas päinvastoin minä kuljetan Kanen kautta tulevia pienempiä kappaletavaroita, kertoo Jari Kokko Orimattilan Tavarataksista.

- Tarjoan yksilöllistä kuljetuspalvelua pakettiautolla. Tuomme, haemme ja viemme tavarat niin kuin tarvitaan. Oli se sitten pikku paketti tai isompi tavara, joka mahtuu pakettiautoon, niin palvelu pelaa aina reippaasti. Palvelua voivat tilata niin yksityiset ihmiset tai sitten yritykset, jotka tarvitsevat tavaroitten rahtaamista paikasta toiseen.

- Auto ja kuski ovat paljon liikenteessä, joten parhaiten meikäläisen tavoittaa numerosta 0400 716 083. Soitto vaan, niin pannaan hommiin vauhtia, Jari lupaa vuosien ammattikokemuksella.

Ota yhteyttä

T:mi Kiinteistö Kane

Teollisuustie 13, 16300 ORIMATTILA

Kari Laine

puh: 040 546 3076

myynti@kiinteistokane.fi

Parhaiten saat yhteyttä soittamalla.